SNI óvodai csoportok és fejlesztő-nevelő oktatást végző iskolai csoportok indulnak

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a 2020/2021. tanévben SNI ÓVODAI CSOPORTOK ÉS FEJLESZTŐ-NEVELŐ OKTATÁST VÉGZŐ ISKOLAI CSOPORTOK INDULNAK A REFORMÁTUS EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY MISKOLCI TELEPHELYÉN. (3527 Miskolc, Éder György út 1.)

A csoportok kialakítása érdekében intézményünk előzetes Regisztrációs lapot tesz közzé.

Kérjük azokat a szülőket, akik intézményünkbe szeretnék beíratni gyermeküket, a kitöltött Regisztrációs lapot postai úton (Református EGYMI Miskolci Tagintézménye 3531 Miskolc, Füzes u. 27.) vagy elektronikusan visszajuttatni szíveskedjenek intézményünkhöz (reformatusegymi.miskolc@gmail.com)!

A regisztrált szülőkkel a megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot, és a beiratkozással kapcsolatos valamennyi információt eljuttatunk hozzájuk!

Érdeklődni és tájékozódni Hegyesiné Vass Erika tagintézmény-vezetőnél, a reformatusegymi.miskolc@mail.com, vagy a +36-30-440-2307 elérhetőségeken.

                

Az ellátás a Tiszáninneni Református Egyházkerület, a Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és a Szalay Sámuel Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola együttműködésében jön létre.

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató