Gondnokság

        A Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Kiskunhalasi Tagintézményében működő gondnoksági és kisegítő személyzetünk, a helyi intézményi feladatok mellett az összes intézményeinkben, ellátják a karbantartási és javítási, akár felújító, hibaelhárító, tevékenységeinket, melyek elősegítik iskoláink, óvodáink, fejlesztő nevelő oktatást végző pedagógusaink, szakszolgálataink, zavartalan, zökkenőmentes munkáját. Ezáltal a gondnokságunk és kisegítő szolgáltatásaink működése, teljes mértékben hozzájárul a sajátos nevelésű és igényű gyermekek fejlődését biztosító nevelés, oktatás eredményességéhez!

Takarító személyzetünk a tagintézményünk teljes körű tisztaságért és az általános higiénia betartásával a gyermekeink egészséges életmódját segítik elő példamutató munkájukkal!

Portaszolgálatunk türelmes és tapintatos felügyelettel biztosítja a szülők, gyermekek, vendégek zavartalan intézményi beléptetését. Eligazítást és friss tájékoztatást biztosítanak az intézményt felkereső vendégeinknek.

Kiskunhalasi tagintézményünk egy picike kis varrodával is büszkélkedhet, ahol gyermekeink ruházati problémáira, termeink díszítésére, és minden egyéb szövetekkel kapcsolatos munkálatokra, gyógyírt biztosít varrónőnk szorgos munkája!

Gondnoksági karbantartóink, akik kiváló szakmunkások, mindenki a maga szakterületén de általánoságban is különféle munkálatokban járatos kisegítők, akiknek tagintézményeink a karbantartási munkálatokat, felújításokat köszönhetik. Vízszerelő, asztalos, kőműves, lakatos, tetőfedő és egyéb munkálatokban jeleskedő szakembereink, biztosítják országos tagintézményi hálózatunkban a biztonságos és zavartalan munkát. Távmunkában, karbantartó kisbuszukkal járják tagintézményeinket és állandó hibaelhárító felügyeletet biztosítanak!

Intézményi Gondnokságunk és a kisegítő személyzetünk vezetőjeként, Fabó István gondnokunk koordinálja és szervezi ezt a hálás munkát, mellyel mindannyian közös erőfeszítéssel, együttesen hozzájárulunk Intézményeink zavartalan működéséhez!

Munkatársaink

Fabó István

Intézményi gondnok

gondnoksag@reformatusegymi.hu
+36 30 8123-810

Elérhetőség


2314 Halásztelek, Hold utca 6.
Telefon:  +36-30-639-0861

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató