Gondnokság

        A Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Kiskunhalasi Tagintézményében működő gondnoksági és kisegítő személyzetünk, a helyi intézményi feladatok mellett az összes intézményeinkben, ellátják a karbantartási és javítási, akár felújító, hibaelhárító, tevékenységeinket, melyek elősegítik iskoláink, óvodáink, fejlesztő nevelő oktatást végző pedagógusaink, szakszolgálataink, zavartalan, zökkenőmentes munkáját. Ezáltal a gondnokságunk és kisegítő szolgáltatásaink működése, teljes mértékben hozzájárul a sajátos nevelésű és igényű gyermekek fejlődését biztosító nevelés, oktatás eredményességéhez!

Takarító személyzetünk a tagintézményünk teljes körű tisztaságért és az általános higiénia betartásával a gyermekeink egészséges életmódját segítik elő példamutató munkájukkal!

Portaszolgálatunk türelmes és tapintatos felügyelettel biztosítja a szülők, gyermekek, vendégek zavartalan intézményi beléptetését. Eligazítást és friss tájékoztatást biztosítanak az intézményt felkereső vendégeinknek.

Kiskunhalasi tagintézményünk egy picike kis varrodával is büszkélkedhet, ahol gyermekeink ruházati problémáira, termeink díszítésére, és minden egyéb szövetekkel kapcsolatos munkálatokra, gyógyírt biztosít varrónőnk szorgos munkája!

Gondnoksági karbantartóink, akik kiváló szakmunkások, mindenki a maga szakterületén de általánoságban is különféle munkálatokban járatos kisegítők, akiknek tagintézményeink a karbantartási munkálatokat, felújításokat köszönhetik. Vízszerelő, asztalos, kőműves, lakatos, tetőfedő és egyéb munkálatokban jeleskedő szakembereink, biztosítják országos tagintézményi hálózatunkban a biztonságos és zavartalan munkát. Távmunkában, karbantartó kisbuszukkal járják tagintézményeinket és állandó hibaelhárító felügyeletet biztosítanak!

Intézményi Gondnokságunk és a kisegítő személyzetünk vezetőjeként, Keresztúri Gábor gondnokunk koordinálja és szervezi ezt a hálás munkát, mellyel mindannyian közös erőfeszítéssel, együttesen hozzájárulunk Intézményeink zavartalan működéséhez!

Munkatársaink

Keresztúri Gábor

gondnokság vezető

kereszturigabor969@gmail.com
+36-30-675-3986

Bilák Attila Zsolt

épületgondnok

Darányi Kálmán

kisegítő, karbantartó

Fejes Lajos

kisegítő, karbantartó

Fejesné Csordás Ibolya

intézményi takarító

Gajdos Éva

kisegítő, portás

Grunda Miklós

kisegítő, karbantartó

Gulyás Ildikó Szilvia

takarító

Gusztos Antal

karbantartó

Jankai László

kisegítő

Keresztúri Csaba

épületgondnok

Kis Gizella

intézményi takarító és kisegítő

Locskainé Dudás Amália

takarító

Müller Zoltán

gondnok

Patai János

kisegítő

Pocsalyi Ilona Julianna

Intézményi takarító és kisegítő

Prácza Zoltán

épületgondnok

Szűcs Csaba

épületgondnok

Tallér István

épületgondnok

Tandari István

kisegítő

Törzsi Zsanett

takarító

Városi Attila

kisegítő

Vincze Csaba

épületgondnok

Elérhetőség


6400 Kiskunhalas, Szabó Ervin utca 15.
Telefon: +36-30-675-39862314

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató