Farsangi ünnepség Kiskunhalason

Mélyen Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Elérkezett a várva várt pillanat. Hatalmas szenzáció! Csak itt, csak most, csak Önöknek! 🙂 2019.02.20.-án a Református EGYMI Kiskunhalasi Tagintézményében megtartottuk télűző Farsangi ünnepségünket. Az óvodás és iskolás csoportjaink -mint mindig-, most is nagyon kreatív, jókedvű és humoros farsangi produkciókkal készültek. Biztosak vagyunk benne, hogy a sok-sok nevetésnek és jó hangulatnak köszönhetően hamarosan megérkezik a tavasz is. Rajtunk nem múlt! 🙂 Az előadássorozat után a délelőttünk tovább folytatódott, méghozzá sok izgalmas szórakozási lehetőséggel. Először a csoportjaink zsákbamacskát húztak, mellyel értékes ajándékokat nyertek. Volt még szerencsekerék, csillámtetkó, arcfestés, bulizási lehetőség és bohóc fényképezkedés is. 

Köszönjük szépen a szervezést Mészáros-Huszta Renátának és Lódri Fanninak, a felkészítést az osztályfőnököknek, csoportvezetőknek és a pedagógiai munkát segítő kollégáknak, a Szülői munkaközösségnek a sok-sok édes és sós finomságot, Kedves Vendégeinknek pedig, hogy ellátogattak hozzánk. 🙂 Hálásak vagyunk azoknak is, akik valamilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy egy ilyen emlékezetes Farsangi mulatságot tudhatunk magunk mögött. 🙂

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató