Novemberi változások

Újabb változásokat hoztak számunkra az őszi események. A novemberi kormányzati döntések értelmében szakszolgálatunk dolgozói és utazó gyógypedagógusaink is alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez. A digitális tanrendre átálló középiskolások munkáját kollégáink is online formában támogatják.
November közepén megkezdődtek a pedagógus tesztelések országszerte, amelyen munkatársaink nagy százalékban vettek részt. A pozitív teszteredményt mutató munkatársak a járványügyi előírásoknak megfelelően megtették a megfelelő óvintézkedéseket. Innen kívánunk minden érintett kollégának jobbulást és mihamarabbi felépülést!

Örömteli esemény is érte munkatársainkat. Korai fejlesztésben dolgozó kollégáink átvehették a Kello tanszercsomagját. Reméljük, hogy munkájukat az új eszközök még eredményesebbé teszik és a gyerekek is megtalálják új kedvenceiket.

Ez a hónap nem csak a vírus elleni védekezésről és az óvintézkedésről szólt, hanem lélekben és tettekben is a karácsonyra hangolódtunk. Igyekeztünk szakszolgálatunkat ünnepi díszbe öltöztetni, közösen felidéztük az év legemlékezetesebb pillanatait. Rendkívüli karácsonyi ünnepre készülvén, az idei adventi készülődés székhelyünkön elmaradt, hogy magunk és szeretteink egészségét megvédjük.
Ezúton kívánunk minden kollégánknak és partnerünknek csendes ráhangolódást, áldott, békés ünnepeket!

 

Török-Ilyés Edit

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató