Évindítás a székhelyintézményben

A kialakult vírushelyzetnek megfelelően a Székhelyintézményben szeptemberben elindítottuk a tanévet. Nyáron felkészültünk a megváltozott körülményekre.

TisztítószerekIntézményünk elkészítette és a munkaközösség részére megkülde az eljárásrendet a vírushelyzetre vonatkozóan. Munkatársaink számára egységcsomagokat állítottunk össze, amellyel a megfelelő óvintézkedéseket meg tudják tenni a fertőzésveszéllyel szemben. A csomag tartalmaz mosható szájmaszkot, kézfertőtlenítőt, felületfertőtlenítőt és arcpajzsot a logopédus és korai fejlesztésben dolgozó kollégáknak. Szeptemberben és októberben a partnerintézményekben elvégeztük a kötelező és vállalt szűréseket (logopédia, mozgás, tanulási képesség). A szűrési eredményeknek megfelelően a fejlesztő- és gyógypedagógus kollégák az egyes intézményekben megszervezték a csoportokat és megkezdték a gyermekek/tanulók ellátását. Már eszközbeszerzésre is sor került ebben az évben.

Tükörtábla terápiaA csoportfoglalkozások színesítéséhez Papírszínház készleteket rendeltünk a tavalyiak kiegészítéséhez. Korábban a makói kollégák már megkapták és használják. Ebben a tanévben a balatoni, verőcei és halásztelki pedagógusok vehetik birtokukba ezt a sokoldalúan használható eszközt. A napi fejlesztő munka elvégzéséhez szükséges irodaszereket, kreatív eszközöket is beszereztük és eljuttattuk telephelyeinkre.

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató