20 éves a az orosházi Forrás Református Óvoda

Partnerintézményünk, az orosházi Forrás Református Óvoda, 20 éves jubileumi fennállása alkalmából ünnepséget szervezett 2022. szeptember 23-án.
A Református EGYMI igazgatója Bori Judit, telephelyi vezetője Szandáné Tajti Etelka és valamennyi alkalmazottja meghívást kapott a rendezvényre. Igét hirdetett Főtiszteletű Dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület Püspöke, igei köszöntőt mondott Nagytiszteletű Demeter Ottó, a Békési Református Egyházmegye Esperese.
Az elődök és a nevelőtestület munkáját méltatta Tóth Mónika óvodavezető. A gyerekek műsora mindenki szívét megmelengette. A Református EGYMI Országos Értéktermő Tehetségközpontjával közösen
működtetett Gyermektánc tehetségműhely gyermekei is szerepeltek.
Az ünnepséget követő állófogadás is nagyon jó hangulatban telt, sok finomságot kóstolhattunk. Köszönjük, hogy részt vehettünk ezen a jeles alkalmon.

Szandáné Tajti Etelka

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató