1 éves jubileumi ünnepség a Berettyóújfalui Telephely Csoda-tár óvodájában

2021. szeptember 10-én ünnepelte működésének első évfordulóját a Berettyóújfalui Telephely Csoda-tár óvodája.
Bíróné Sándor Csilla telephelyi koordinátor köszöntötte a résztvevő gyerekeket, szülőket, pedagógusokat és elmondta, szeretettel és hálával gondol vissza az elmúlt egy esztendőre.
Ezt követően Hudákné Bánáti Krisztina, a Debreceni Tagintézmény vezető-helyettese tolmácsolta a Református EGYMI főigazgatójának, Bori Juditnak üdvözletét, és köszönetét fejezte ki Borsa Tiborné Gabinak, aki nevelőszülőként szervezőmunkájával és számos tárgyi adománnyal segítette a rendezvény létrejöttét.
Borsa Tiborné a szülők nevében megköszönte mind a fenntartónak, mind Bíróné Sándor Csilla koordinátornak, hogy az intézmény létrehozásával segítő kezet nyújtottak a sajátos nevelési igényű gyermekeknek és családjuknak. Reményét fejezte ki annak irányába, hogy az óvoda mellé létrejöhet egy olyan iskola, melyben a gyermekeknek a „csoda élete” tovább folytatódhat.
A köszöntők után meglepetések és színes programok következtek. Tűzoltó –és rendőrautó érkezett az óvoda udvarára, melyeket izgatottan fedeztek fel és csodáltak meg a gyermekek. Ezek mellett ugrálóvár, lufihajtogató bohóc és ajándék kerékpárok fokozták örömüket, a rendezvény megkoronázásaként pedig a születésnap kihagyhatatlan része, a torták felvágása következett.
A mai 1 éves jubileumi ünnepség Borsa Tiborné nevelőszülő szervezésében valósult meg. Tiszteletreméltó elkötelezettségét, segítőkészségét és tárgyi adományait hálás szívvel köszöni az Intézmény minden gyermeke és dolgozója. Hivatásához, Isten áldását kérve, további kitartást és jó egészséget kívánnak a szakemberek! További köszönet illeti az óvoda szülői közösségét, támogatásukra mindig számítani lehet.

Az intézmény a 2021-2022 tanévben is szeretettel várja a gyermekeket és a szülőket!

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató