Budapesti tagintézmény eseményei

SZEPTEMBER

A szeptember nálunk az újrakezdés jegyében telt: alakuló értekezletek megtartásával, belső továbbképzések lebonyolításával indult a tanévünk. Bemutatkozhattak az újonnan érkező kollégák a központunkban és a partner óvodákban, iskolákban egyaránt. Megkezdődtek az óvodai-iskolai szűrések, az SNI, BTMN-s gyermekek ellátása, a központban pedig közben belaktuk, otthonossá tettük az új helyünket, ami a korai fejlesztésnek ad otthont.

OKTÓBER

Ebben a hónapban az intézményekben megkezdődött a kiszűrt gyermekek ellátása és elindultak a különböző tematikák szerint szervezett csoportok. A korai fejlesztés
érdekében felvettük a kapcsolatot az itteni társszakmák képviselőivel: gyermekkórházak vezetőit, gyermekorvosokat, védőnőket kerestünk fel, hogy egy jól működő, élő kapcsolatot építhessünk ki velük. Alkalmunk nyílt részt venni egy Védőnői Konferencián is, ahol több kerület védőnőit tudtuk egyszerre megszólítani. Itt lehetőséget kaptunk a bemutatkozásra, és interaktív beszélgetésben megválaszolhattuk a bennük felmerülő kérdéseket is. Közben a médiában is módunk volt bemutatkozni: a Duna TV munkatársai látogattak el hozzánk, hogy riportfilmet készítsenek rólunk. A kisfilm a Református Magazin október 27-i adásában volt látható.

NOVEMBER

A Parokia.hu újságíró munkatársa is eljött, hogy megismerkedjen a Budapesti Tagintézménnyel és az itt folyó munkánkkal. Az újságcikk itt elolvasható.
https://www.parokia.hu/hirek/interju/v/sok-apro-lepessel/?fbclid=IwAR1osUJSAumF3_zcd4gnM4NUvgM5-B-7OCY-EAqzEzi4z3PB66xxPwo5LQY

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató