Sokszínű tehetség – Református Talentum Gála Szerencsen

A hagyományoknak megfelelően ebben a tanévben is megrendezésre került a Református Talentum Gála a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, AMI és Óvoda, valamint a Felső-magyarországi Református Intézmények Tehetségsegítő Tanácsa szervezésében.

Ezen a délutánon is részesei lehettünk a sokszínű talentumok kibontakozásának. Egymás után léptek színpadra a tehetségesebbnél- tehetségesebb gyerekek a rendező intézményt, illetve a vendég iskolákat, tehetségsegítő műhelyeket képviselve. A fellépők igazán szerteágazó tudásukról tehettek bizonyságot, hiszen voltak, akik versmondó tehetségükkel, voltak, akik zseniális hangszeres játékukkal, míg mások nem mindennapi népdaléneklési képességükkel nyűgözték le a közönséget. Mindemellett láthattuk két mesejáték színpadi feldolgozását is angol nyelven előadva, valamint egy nem mindennapi ütős hangszeresekből álló kamaraegyüttes rendkívül közönségszórakoztató fellépését.

A rendezvény teljes ideje alatt megcsodálhattuk az intézményt becsomagoló Land art alkotás egy részletét, valamint az “Alkoss velem!” című vizuális gazdagító programban készült, az intézmények által beküldött képzőművészeti alkotások digitális képgalériáját.

Gratulálunk a szervezőknek és fellépőknek ezen magas színvonalú rendezvény megvalósításához!

 Tóth András

Református EGYMI, regionális tehetségkoordinátor

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató