Szakmai továbbképzés a Református EGYMI Miskolci Tagintézményében

A Református Pedagógiai Intézet által meghirdetett pedagógus-továbbképzésre kiírt pályázatot nevelőtestületünk megnyerte.

Óvodapedagógusaink, gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok, gyógytestnevelők és a pszichológus kolléganő jelenlétével egy szakmai továbbképzésen vettünk részt 2024. március 14-én. Ebből az alkalomból Hegyesiné Vass Erika tagintézmény igazgató asszony meghívását főigazgató Asszony, Siteri Erika; és a Gazdasági Igazgató Asszony, Kovács Szilvia is elfogadták.

Mindannyian egy 5 órás akkreditált szakmai továbbképzésen vettünk részt, melynek témája: “A reziliencia útjain: a pedagógus lelki ellenállóképességének fejlesztése” volt.

Előadó: Dr. Szászi Andrea az RPI, katechetikai igazgatóhelyettese, aki többek között a pedagógusok rezilienciával kapcsolatos gondolkodásmódját és a szemléletmód formálás lehetőségeit vizsgálja.

Rendkívül tartalmas, jó hangulatú szakmai napon vagyunk túl, ahol gyakorlati példákat, tanácsokat is kaphattunk a reziliencia témakörében.

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató