Kirándulás Poroszlóra

A Magvető Általános Iskola diákjai, buszos kiránduláson vettek részt 2024. június 4-én, kedden. Az úticél Poroszló volt, a Tisza -tavi Ökocentrum Állatkert és Élményközpont. A sok látnivaló nagyon jó kikapcsolódási lehetőséget biztosított számunkra. A kirándulásra, tanulóink szülei is elkísértek minket.

Kishajókkal bejártuk a Tisza-tó vadregényes vízi útjait. A hét hektáros parkban állatsimogató, vízi játszótér, kalandpálya, sövénylabirintus várta a gyermekeket. Megtekintettük a háromdimenziós mozi kisfilmjét is, ami a Tisza-tó életét mutatta be a négy évszak váltakozásában. Sokszor madártávlatból tárult elénk a tó gazdag élővilága. Megnéztük a fejünk feletti üvegalagúton átúszó halakat, de láthattuk a kárókatonák látványetetését is.

A látogatóközpont minden része felejthetetlen élményt nyújtott kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és még az időjárás is kedvezett nekünk. Kicsit elfáradva, de élményekkel gazdagon tértünk haza.

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató