„JÁTSSZUNK LOGOPÉDIÁT!”

„Játsszunk logopédiát!” elnevezésű alkalomra gyűltek össze 2023 novemberében Sárospatakon az Igazkincs Református Óvodában illetve Göncruszkán a Talentum Református Tehetséggondozó Általános Iskola és Óvoda – Óvoda Utcai Telephelyén a szülők, hogy betekintést nyerhessenek, milyen is egy logopédiai terápia, mi is szokott történni egy ilyen foglalkozáson.

A szülőket Egyed Tiborné gyógypedagógus-logopédusunk vezette be a logopédia világába, ahol gyermekeik bőrébe bújva megismerhették a logopédia előkészítő gyakorlatait: tollpihét és ping-pong labdát fújtak, szívószállal őszi faleveleket szívtak, állatok hangjaival ajakgyakorlatokat végezhettek, valamint mozgással kísért mondókát hallhattak. Lehetőségük nyílt ezáltal megismerni azokat az eszközöket és módszereket, amelyekkel ők is segíthetik gyermekeik fejlődését az otthoni gyakorlások során. Mindemellett feltehették kérdéseiket, megoszthatták tapasztalataikat és személyes beszélgetésre is volt alkalmuk gyermekeik logopédusával. 

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató