Új intézmények csatlakoztak hozzánk Pest-megye északi régiójában

Sikeres, nagy hatékonysággal működő verőcei bölcsődés prevenciós programunkat szerették volna bevezetni a szomszédos települések bölcsődéi is. Az adminisztrációs akadályok leküzdése után zöld utat kaptunk, így szeptemberben kollégáink nagy lendülettel vetették bele magukat a munkába a két környező településen, Kismaroson és Szokolyán.

Mindkét település bölcsődéje teljes együttműködést és kiváló körülményeket biztosított a munkához. A program bevezetését lelkesedéssel fogadták a szülők, a gondozónők, az intézményvezetők és a település vezetői egyaránt.

Az idei nevelési évben már több, mint 70 gyermek került a látókörünkbe.  A hat bölcsődés csoportban fellelhető ennek a korosztálynak minden szépsége és nehézsége. Kollégáink élő, jól működő kapcsolatot alakítottak ki a nevelés valamennyi szereplőjével, így probléma esetén minden gyermeket és szülőt idejekorán, a neki megfelelő segítség felé tudtak irányítani, legyen az akár egészségügyi, vagy esetleg sajátos nevelési igény.

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató