Színpadavató és Testvérgyülekezeti Találkozó Varázsa Verőcén

Szeptemberben, a Verőcei Református Egyházközség színhelyén, egy különleges esemény keretében találkozhattak a Református Egymi Északi Régiójának verőcei dolgozói. Az egyedülálló színpadavató nem csupán a színpad beavatását jelentette, hanem egy valódi testvérgyülekezeti találkozó is színesítette az eseményt, így lélekemelő pillanatokban lehetett részünk.

A meghívásnak köszönhetően az érdeklődők, köztük a regionális dolgozók, örömmel vettek részt ezen a különleges alkalmon. Az esemény nagy jelentőséggel bírt, hiszen lehetőséget teremtett arra, hogy közvetlenebb kapcsolatot ápoljunk a Verőcei Református Egyházközséggel, mellyel már régóta ápolunk szoros kapcsolatot és szellemi közösséget.

Az este folyamán a résztvevők megcsodálhatták az általunk ellátott intézmények tehetséges diákjaink zenei és táncos előadásait. Az előadások gazdag sokszínűsége meghitt és inspiráló pillanatokat teremtett az egybegyűltek között.

A rendezvény hangulata meleg és barátságos volt, lehetőséget adva a kötetlen beszélgetésekre és az új kapcsolatok kiépítésére. A közös élmények és az egymás iránti tisztelet tovább erősítette a közösség szellemét.

A Verőcei Református Egyházközséggel való kapcsolatunk kiemelkedő fontosságú számunkra, és továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy szoros és bensőséges kapcsolatot ápoljunk velük. Reményeink szerint a jövőben még számos közös programot valósíthatunk meg együtt, melyek tovább mélyítik majd a testvérgyülekezetek közötti köteléket és szolgálatot.

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató