A korai gondozásban és fejlesztésben részt vevő szakemberek találkozója

2024.04.11 Nagymaros

-Korai intervenciós TEAM a szobi járásban-

 

Két kollégánk, Mészáros-Török Petra és Jánosy Tímea, akik Pest Vármegye északi település (Nagymaros, Verőce, Szokolya) bölcsődéiben komplex, preventív jellegű bölcsődei fejlesztést (mozgás és beszéd) végeznek, meghívást kaptak a Pest Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Szobi Tagintézményétől.

A találkozó célja a járásban jelenleg a korai életkorban igénybevehető szolgáltatások feltérképezése, adatbázis létrehozása, ellátási lehetőségek kibővítése, problémák azonosítása és megoldási lehetőségek keresése. A találkozó lehetőséget teremtett nekünk, hogy személyesen is megismerkedjünk a környéken dolgozó szakemberekkel, információt cseréljünk, tájékozódjunk a járásban elérhető szolgáltatásokról az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat területein belül, az állami és a magánfinanszírozott ellátásokat is érintve, továbbá a többi szakembernek bemutathattuk az intézményünk által nyújtott szolgáltatásokat.

Intézményünk célja jelenleg és a jövőben is az lesz, hogy minél szélesebb szolgáltatási körben, minél korábban, minél gyorsabban és minél hatékonyabban biztosítsuk az ingyenes korai fejlesztéshez való hozzáférést azok számára, akiknek erre szükségük van.

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató