Társadalmi munka

A Református EGYMI Berettyóújfalui Telephelyén 2024. május 13-án, hétfőn előkerültek a szerszámok leendő gyógypedagógiai iskolánk udvarán.

Telephelyünkön 2020 szeptembere óta működik gyógypedagógiai óvoda, korai fejlesztő központ és most egy újabb álmunk válhat valóra, megnyithatjuk az iskolát is.

Jelenleg és a jövőben ellátott gyermekeink szülei, kollégák és leendő munkatársak fogtak össze, hogy az 1 éve gondozatlan udvart újra széppé varázsolják.

Ki fűnyírót, ki gereblyét, ki seprűt ragadott magához és a nehezen kigyomlált, levágott zöldhulladékot zsákba rakva elszállították az erre kijelölt lerakó helyre. A munka jó hangulatban, családiasan, de hatékonyan telt, sikerült elérni a magunk elé kitűzött célt.

A munka végeztével az óvodánkban maradt kolléganők slambuccal várták a szorgoskodókat, akik jóleső fáradtsággal fogyasztották el ebédjüket. Ezzel együtt alkalmunk volt egymást jobban megismerni, beszélgetni, hogy a jövőben is ezt a hozzáállást, lelkesedést tudjuk tovább építeni a gyermekek érdekében.

Hálás szívvel köszönjük mindenkinek a segítséget!

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató