Korai fejlsztés

A korai fejlesztés az a preventív gondozási forma, ami segítséget nyújt a szülőknek, ha gyermeküknél mozgás, beszéd vagy értelmi elmaradást tapasztalnak.

A korai fejlesztés célja a fejlődési elmaradás, sérülés korai életszakaszban történő felismerését követően a sérült kisgyermeket nevelő családok segítése, a gyermek sérült vagy lassabban kialakuló készségeinek fejlesztése, a jobb életminőség és a szociális kapcsolatok támogatása.

A Református EGYMI korai fejlesztő ellátási területén, olyan komplex fejlesztési lehetőségeket kínálnak szakembereink, ahol cél a család teljes segítése és a kis- és nagyközösségbe való beilleszkedés az integrált nevelés lehetőségének  megteremtése. Ennek érdekében egy egymásra épülő terápiás rendszert alkalmazunk 1 hónapos kortól indokolt esetben 6 éves korig, egyeztetve a szakmai szempontokat a szülői igényekkel.

Information_1

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató