Tanévnyitó ünnepség a Csodaösvényben

Különleges tanévnyitó ünnepség a Csodaösvényben. A Református EGYMI Tiszafüredi Telephelye 10 éves. 2014-ben amikor szeptember 1-én a Szivárvány Ház Fogyatékosok Református Otthonában elindultunk 3 fejlesztő nevelés oktatást végző csoporttal; nem gondoltuk, hogy 10 év múlva ilyen sokan leszünk, ennyiféle feladatot fogunk ellátni. Mára elmondhatjuk, hogy a Református EGYMI-ben a Tiszafüredi Telephely az ahol minden feladatellátás megtalálható, a korai fejlesztés, gyógypedagógiai óvodai, iskolai nevelés, fejlesztő nevelés- oktatás mellett kollégáink a környék református és állami fenntartású intézményeiben, szakszolgálati feladatokat, utazó gyógypedagógiai feladatokat látnak el. Nemcsak Tiszafüredről érkeznek hozzánk gyerekek, tanulók, hanem 3 megyéből, összesen 9 településről fogadjuk a gyerekeket, tanulókat. Gyermek és tanulói létszámunk mára 39 fő, és 32 kolléga végzi áldozatos munkáját.

A tanévnyitó ünnepségen meghallgattuk Nagytiszteletű Szabó Konrád Sándor tanévnyitó beszédét, a Katalinka csoport kis műsorát. A JÓISTEN áldása kísérje minden óvodásunk, iskolásunk életét.

„Szeressétek egymást, testvérekben való testvéri szeretettel, egymás előtt tisztelkedve” Róma 12.10

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató