Mádi Élményszüret

2024. 09. 26.-án ismét élményszüretre mentünk Mádra. A már hagyományosnak mondható programunkra, korán reggel indultunk vonattal.


Mádon, az állomáson autóbuszok vittek minket a parókiára, ahol megvendégeltek bennünket. Ezután traktorokkal indultunk a hegyre szüretelni, ahol leszedtük, és megkóstolhattuk a finom, édes szőlőt.

A gyermekek és mi is nagyon élveztük a programot a friss levegőn, és gyönyörködtünk a hegy nyújtotta kilátásban. Traktorokkal visszamentünk a parókiára, ahol ebéddel, házisüteménnyel kínáltak bennünket, illetve megkóstoltuk a friss mustot is. Ebéd után játszottak a gyermekek a parókia udvarán, megnéztük a háziállatokat, majd átmentünk az egyházközösség templomába közös éneklésre. Sok élménnyel gazdagodva indultunk az állomásra, és vonatoztunk vissza Miskolcra. Köszönjük a szép napot! Reméljük, jövőre újra szüretelhetünk.

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató