Újabb sikerek a rajzpályázaton!

A tiszafüredi Csodaösvény Fejlesztőház diákjai ismét bizonyították tehetségüket és kreativitásukat a legutóbbi rajzpályázaton, melyet a tiszafüredi Ifjúsági és Közösségi Ház hirdetett meg, „Legszebb nyári élményem” témakörben.

Örömmel osztjuk meg, hogy egyik tanítványunk különleges elismerésben részesült: Szabó Klaudia Anita (Életrevalók, 7.osztály) különdíjat nyert a pályázaton, amelyet a zsűri kivételes művészi érzékenységéért és egyedi látásmódjáért ítélt oda. Munkája kiemelkedett a mezőnyből, és méltán nyerte el a különdíjat.

Nem csak őt ünnepelhetjük azonban! További három tanulónk is- Kiss József László (Életrevalók, 5.osztály), Rostás Dávid (Életrevalók, 3.osztály) és Kardos Botond Ferenc (Esőemberek, 4.osztály)- kitartó munkájuknak és kreativitásuknak köszönhetően oklevelet kapott a részvételért. Büszkék vagyunk arra, hogy ők is részt vettek a megmérettetésen, hiszen minden egyes alkotás egyedi és különleges volt.

Az ilyen elismerések nagyban hozzájárulnak diákjaink önbizalmának és kreativitásának fejlesztéséhez, és bátorítják őket arra, hogy továbbra is merjenek nagyot álmodni és alkotni.

Gratulálunk a díjazottaknak és minden résztvevőnek, valamint köszönjük a szervezők munkáját és a támogatást, amit a művészeti nevelés terén nyújtanak!

Hajrá, fiatal tehetségek! Folytassátok a fantasztikus alkotást és kreatív utatokat!

Kis Andrea

Kedves látogató!

A járványügyi helyzet miatt, intézményeinkben ismételten életbelépett a járványügyi eljárásrend. Kérem, hogy tagintézményeinkben/telephelyeinken érdeklődjön a helyileg alkalmazott eljárásról.

Tisztelettel,
Bori Judit igazgató